Privacyverklaring

www.tofonline.nl

Laatst gewijzigd op 25 mei 2018

 

Gegevensprivacy is van groot belang voor TOF en we willen open en transparant zijn over de verwerking van je persoonsgegevens.

We hebben daarom een beleid, waarin wordt uiteengezet hoe je persoonsgegevens worden verwerkt en beschermd.

 

• De soorten persoonsgegevens die verwerkt worden

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen.
Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Door een bestelling bij TOF te plaatsen stem je toe moet onze algemene voorwaarden en privacy beleid.

• Hoe lang worden de gegevens bewaart

Wij bewaren deze informatie tot maximaal 3 jaar na afronding van de order.Ordergegevens zijn we genoodzaakt hierna ook zeven jaar te bewaren voor de wettelijke administratie verplichting van de belastingdienst.

• Het doel van de verwerking

Het verwerken van een bestelling, het versturen van nieuwsbrieven/en aanbiedingen.

• Informatie over de ontvangers van de gegevens

De informatie die wordt geregistreerd bij TOF is in een webwinkel die door Mijnwebwinkel (Hosting & Webwinkel dienst)
De TOF webwinkel is mede mogelijk gemaakt door ‘Mijnwebwinkel’ (Hosting & Webwinkel dienst)

Mijnwebwinkel is één van die ‘derden’ waarmee we gegevens delen.
- Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel.
Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.
Onze pakket bezorgservice partners zijn Sendcloud & DHL.

• Het gebruik van cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden ge- plaatst op jouw computer, tablet of mobiele telefoon (en andere apparaten die toegang tot het internet ver- schaffen) van de bezoeker van onze website. Dit is om de bezoeker te voorzien in de best mogelijke gebruikservaring de webwinkel en het platform. TOF gebruikt geen cookies om gevoelige informatie te vergaren van bezoekers en informatie door te geven aan reclame- netwerken.

• De Autoriteit Persoonsgegevens

Je hebt op grond van de AVG het recht om ons ten aanzien van de persoonsgegevens die wij van jou verwerken te vragen om:

  • inzage in jouw gegevens, zoals jouw profieldossier.

  • een kopie van jouw gegevens;

  • informatie te ontvangen over de verwerking van 

    jouw gegevens (hiertoe dient ook deze privacyverklaring, maar misschien heb je nog vragen die hier- mee niet beantwoord worden)

  • informatie te laten corrigeren die feitelijk niet klopt (let wel: je kan bijvoorbeeld niet een transactie laten corrigeren als je het daarmee oneens bent)

  • onvolledige informatie compleet te maken wanneer dat nodig is voor het doel waarvoor de gegevens worden verwerkt;

  • in bepaalde gevallen om jouw gegevens te laten verwijderen (let wel: wij hoeven hier geen gehoor aan te geven wanneer wij bij het (langer) bewaren van jouw gegevens nog een gerechtvaardigd belang hebben, wanneer dit nodig is in verband met de uitvoering van jouw crowdfunding overeenkomst(en) of om te voldoen aan een wettelijke plicht of op basis van een andere in de wet genoemde reden.

  • in bepaalde gevallen om de gegevens die wij van jou verwerken te laten "beperken" (let wel: wij streven er naar zo min mogelijk data te verzamelen)

  • in bepaalde gevallen om bezwaar te maken tegen het gebruik van jouw gegevens;

  • als je toestemming hebt gegeven voor het gebruik van jouw gegevens (zoals voor

    het gebruik van jouw foto op onze website), die toestemming weer in te trekken. De

    intrekking geldt dan voor toekomstig gebruik van jouw gegevens.

  • als je de gegevens zelf hebt aangeleverd of wan- neer gegevens door jou zijn

    aangemaakt (bijvoor- beeld op basis van jouw gebruik van onze webwinkel) en je daarvoor toestemming hebt gegeven of de gegevens nodig zijn voor het uitvoeren van webwinkel overeenkomst(en), en als de gegevens digitaal worden verwerkt: om jouw gegevens in een gangbaar format mee te krijgen en, als dat technisch mogelijk is, deze gegevens op die manier aan een andere partij over te laten dragen.

  • een klacht in te dienen bij de bevoegde organisatie die in Nederland toezicht houdt op de naleving van 

    de privacywetgeving. In Nederland is dat de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) in Den Haag. We stellen het in dit geval wel op prijs als je eerst contact met ons opneemt om te kijken of we jouw klacht kunnen oplossen. Als wij correcte redenen hebben om jouw verzoek te weigeren, zullen wij toelichten waarom dit zo is. Ons verwerking termijn is uiterlijk 4 weken.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via info@tofonline.nl

  • Updates van onze privacyverklaring

Het kan voorkomen dat onze privacyverklaring moet worden bijgewerkt. De laatste versie van de privacyverklaring is altijd beschikbaar op onze website.

Contact gegevens

info@tofonline.nl

Emanzana 14
1103 AV Amsterdam KvK-nummer: 67838715
BTW nummer: NL 201599880b01

 

© 2014 - 2019 Tof | Babykleertjes & Accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel